Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Yahoo! va opri 7 dintre serviciile sale

Yahoo! are acum în plan să oprească 7 dintre servicii sale pe care le consideră lipsite de succes. Yahoo vrea să reducă numărul de aplicatii existente pe piată de la 60-75 la 12-15, ca urmare a deciziei lui Joy Rossiter,care e de părere că multe din aplicatii nu sunt folosite zilnic de utilizatori. Cele 7 aplicatii dezvoltate de Yahoo! care vor fi oprite pe viitor sunt: Yahoo App Search, Yahoo Sports IQ, Yahoo Clues, Yahoo Message Boards, Yahoo Updates API, Yahoo Avatars si Yahoo app for Blackberry.

Sursa : computergames.ro
Cuvinte cheie: Yahoo !, aplicatii, Yahoo App Search, Yahoo Clues

Comments are closed.