Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Yahoo Mail Noua Interfata

Interfaţă nouă pentru Yahoo Mail, inspirată de Flickr şi Tumblr

Yahoo a modernizat interfaţa serviciului Yahoo Mail cu o temă drastic modificată, ce împrumută elemente de design specifice reţelelor Flickr şi Tumblr, apropiindu-se totodată de aspectul rivalului Gmail. Noua temă include şi un modul pentru compunerea mesajelor îmbunătăţit, alături de alte optimizări făcute pentru a câştiga aprecierea fanilor.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: interfata, Yahoo, Flickr, Tumblr

Comments are closed.