Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Yahoo încearcă să calmeze temerile privind deturnarea conturilor nefolosite

După ce în urmă cu puţin timp anunţau că vor şterge automat toate conturile Yahoo nefolosite timp de mai mult de un an, oficialii companiei încearcă acum să calmeze temerile utilizatorilor îngrijoraţi că persoane rău voitoare ar putea reînregistra sub nume propriu ID-urile şterse, cu scopul de a obţine acces la conturile de utilizator asociate adresei email, folosind opţiunea de recuperare a parolei.

Sursa : go4it.ro
Cuvinte cheie: Yahoo, conturi utilizatori, cont Yahoo

Comments are closed.