Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
seo
Optimizare SEO on-site
O promovare eficienta incepe intotdeauna cu o strategie bine definita.
Alegeti o optimizare website realizata in mod corect de catre profesionisti !
Serviciile de optimizare on-site au ca scop obtinerea unei pozitionari de top in paginile celui mai important motor de cautare, Google.


Optimizarea On-page presupune o serie de procedee efectuate strict in interiorul site-ului. Aceste procese presupun operatiuni controlabile, cum ar fi : plasarea strategica a cuvintelor-cheie in cadrul codului si continutului site-ului, includerea etichetelor de titlu, folosirea elementelor de formatare a textului, meta-descrierile, structura URL, integrarea expresiilor definitorii pentru activitatea site-ului in continutul acestuia, la nivel de URL-uri, meta tag-uri, continut textual, linkuri, imagini si video-uri, etc.
Sistemul intern de linkuri este de asemenea un factor foarte important, deoarece faciliteaza accesul pe site atat pentru motoarelor de cautare, cat si pentru vizitatori.

 • Audit website
 • Analiza /imbunatatire meta-tags (titlu site, descriere, cuvinte cheie), URL, imagini
 • Analiza si sugestii de cuvinte cheie
 • Analiza si identificarea cuvintelor-cheie legate de sectorul dvs de activitate, care vor genera traficul targetat (Google si alte motoare de cautare).
  Combinarea si identificarea cuvintelor-cheie optime in raport cu continutul site-ului dvs.
  Propuneri pentru optimizarea paginilor site-ului si a cuvintelor-cheie cu un potential maxim.
 • Copywriting – optimizare continut existent, texte , linkuri, imagini
 • Copywriting – optimizare continut nou
 • Analiza link-uri
 • Creare continut editorial sau pagini noi: articole si comunicate de presa