Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
Optimizare SEO off-site


Dupa finalizarea procesului de optimizare on-site prin analiza si imbunatatirea meta-tags, cuvinte cheie, link-uri, un website este pregatit pentru optimizarea off-site . Aceasta presupune :  • Inscrierea in directoare web de specialitate
  • Inscrierea site-ului dvs in directoarele web duce la imbunatatirea notorietatii sale si in acelasi timp la posibilitatea obtinerii de link-uri de calitate de la site-uri cu notorietate catre site-ul propriu.
  • Creare Sitemap XML
  • Inscrierea în Google Webmaster Tools si Geolocalizare Google
  • Creare si distributie de articole personalizate si comunicate de presa
  • Campanii de mailing, newsletter
  • Crearea de articole pe o tematica comuna cu cea a site-ului, postarea acestora in portaluri relevante
  • Crearea de campanii social media (Facebook, Twitter)

Toate aceste procedee de optimizare off-site duc la crearea de link-uri catre site-ul dvs. Cu cat sunt mai multe trimiteri catre site, cu atat continutul acestuia este mai pertinent si interesant pentru vizitatori si prin urmare, creste probabilitatea de a beneficia de o pozitie ierarhica superioara in motoarele de cautare.

Tehnicile de optimizare on-site si off-site implica variate cunostinte in domeniu, experienta SEO, cunostinte de marketing si comunicare, toate pentru aplicarea corecta a strategiilor de promovare online. Un site bine optimizat, va avea intoatdeauna prioritate in clasamentul online.