Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
De ce avem nevoie de Promovare Web?

Promovarea online sau pozitionarea mai buna pentru motoarele de cautare Google, Yahoo, Bing, etc., implica munca si profesionalism. Un website este pregatit pentru promovare web numai dupa o optimizarea ON-PAGE, serviciu prin care se elimina erorile din site, se mareste viteza de incarcare in browser si se optimizeaza titlurile, descrierile si densitatea pe cuvintele sau expresiile cheie.

Promovarea web off page, nu se face doar prin inscrieri in directoare Web si retele sociale. Pentru acest serviciu se fac teste SEO, profesionale, se controleaza concurenta si se aleg expresiile sau cuvintele cheie cele mai bune. In cazul in care concurenta este prea mare pe un anumit domeniu, se apeleaza la expresiile de legatura, care aduc un mare avantaj in serviciul de promovare Web.

Zilnic apar zeci de site-uri pe diverse domenii care pot oricand sa fie site-uri concurente. Daca unul din site-urile nou lansate este optimizat si promovat eficient, cu siguranta intr-un timp foarte scurt va putea depasi concurenta. Iata cateva etape importante care trebuie aplicate unui site Web:

  • Analiza concurentei pe cuvinte sau expresii cheie
  • Optimizarea site-ului
  • Inceperea promovarii pentru motoarele de cautare
  • Statistica cu evolutia site-ului

Partea de promovare Web, se aplica in functie de domeniul activitatii site-ului.