Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Promovare prin inscriere in directoare si ste-uri de anunturi
promovare site
Promovarea online este o etapa importanta in crearea si succesul unui site web performant. Promovarea unui site necesita investitii si timp. Prin promovarea in mediul online, puteti atrage vizitatori dar mai ales potentiali clienti pe site-ul dvs. Fara o campanie de promovare online bine pusa la punct, site-ul nu va putea iesi in evidenta dintre miliardele de alte site-uri. Sistemul nostru de promovare site prin inscrierea in diverse directoare web si in site-uri de anunturi va ofera posibilitatea de a va face cunoscut pe internet!

 

Inainte de a incepe promovarea online, trebuie analizat site-ul. Se analizeaza nivelul de optimizare on-page si off-page, iar in functie de rezultate le obtinute se va aplica mai intai un plan de optimizare SEO a site-ului si abia apoi promovarea online a acestuia.

Daca doriti o promovare profesionista este necesar sa va inscrieti site-ul in majoritatea site-urile de anunturi cum ar fi : tocmai.ro, mercador.ro, publi24.ro, olx.ro, micapublicitate.ro, micapublicitate.net, aaz.ro,etc! De asemenea va trebui sa inscrieti site-ul si in cele mai bune directoare web cum ar fi : Federal, Director Web, Open Directory, Click Link, Santamia, topdirector.ro, Top Siteuri, Zody, Diand sau Webconnect!

Inscrierea in directoare si site-uri de anunturi se face in functie de profilul activitatii pe care o desfasurati sau domeniul de activitate. Astfel, veti putea fi identificat mult mai usor, oferind clientilor sau partenerilor de afaceri, existenti sau potentiali, posibilitatea de a va contacta in orice moment pentru a va cere detalii despre produsele sau serviciile pe care le puteti oferi, sau pentru a stabili noile directii de dezvoltare ale afacerii.

Promovarea unui site online trebuie facuta corect, pentru a evita riscul de penalizare din partea Google. In urma actualizarilor tot mai dese ale algoritmilor de indexare google, foarte multe site-uri au fost penalizate din cauza strategiilor neadecvate de promovare. Asadar este indicat sa apelati la o firma specializata, cu experienta in promovare web.