Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

PRISM, programul de monitorizare a celor mai importante servicii online de către guvernul SUA

Programul PRISM se află în desfăşurare începând cu 2007, pe lista companiilor private ale căror servicii sunt monitorizate de FBI şi NSA numărându-se Microsoft, Yahoo, Facebook, Google, Apple şi AOL. Informaţiile publicate de Washington Post şi The Guardian susţin că cele două agenţii federale au acces la toate datele private stocate de serviciile acestor companii, pe lista tipurilor de date şi servicii analizate figurând email-urile, mesageria instantanee, imaginile şi fişierele video, conferinţele video şi audio, detalii private stocate de reţelele de socializare şi fişierele stocate.

Sursa : www.go4it.ro
Cuvinte cheie : PRISM, Microsoft, Yahoo, Facebook, Google, Apple

Comments are closed.