Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
SEO

Search Engine Optimization-SEO

SEO (Search Engine Optimization) reprezinta un set de tehnici si metode care au scopul de a pozitiona un site cat mai bine in rezultatele motoarelor de cautare. SEO este un proces complex care necesita focusare pe termen lung si mentenanta regulata, de aceea, optimizarea si promovarea unei pagini web are nevoie de oameni cu experieta in domeniu.
CONTACT


Aici intervenim noi

Iti oferim servicii SEO pentru creşterea traficului şi a numărului de clienţi. Pozitionarea unui website in motoarele de cautare prin Servicii SEO permite un focus cat mai exact pe un segment de piata determinat in vederea promovarii produsului sau serviciilor tale online!
SEO inseamna optimizarea unui site web astfel incat acesta sa apara printre primele pagini in motoarele de cautare, dupa cuvinte cheie (keywords) specifice.

Este un proces complex de crestere a vizibilitatii unui website in motoarele de cautare, crestere ce duce la marirea numarului de vizitatori.

Optimizarea SEO

Este un proces vital in promovare asigurand cresterea traficului, a conversiei vizitator-client, a comenzilor, dar mai ales ajuta la crearea unei imagini puternice a proiectului dvs. in mediul online.
Un site web bine optimizat este un site vizibil atat pentru motoarele de cautare dar mai ales pentru clienti.
Tehnicile de optimizare se refera la structurarea paginilor unui site si a continutului, identificarea cuvintelor cheie importante, analizarea unui numar mare de factori cum ar fi : linkul paginii, titlul, continutul, meta tags din codul sursa al pagini, dar si structura generala a paginii web.

Optimizare SEO on-site :

 • Analiza /imbunatatire meta-tags
 • Analiza si sugestii de cuvinte cheie
 • Copywriting – optimizare continut existent
 • Copywriting – optimizare continut nou
 • Analiza link-uri
 • Crearea de continut sau pagini noi

Optimizare SEO off-site:

Dupa finalizarea procesului de optimizare on-site prin analiza si imbunatatirea meta-tags, cuvinte cheie, link-uri, un website este pregatit pentru optimizarea off-site :

 • Inscrierea in directoare web
 • Creare Sitemap XML
 • înscrierea în Google Webmaster Tools si Geolocalizare Google
 • Creare si distributie de articole personalizate
 • Mentinerea si optimizarea de articole personalizate
 • Crearea de campanii social media (Facebook, Twitter)