Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Opera

Browser-ul Opera a ajuns la versiunea cu numărul 16

După anunţul renunţării la propriul motor de afişare Presto, Opera a lansat prima versiune complet refăcută a browser-ului desktop Opera la începutul lunii iulie. Bazat pe motorul WebKit, sau mai bine zis pe versiunea derivată Blink, versiunea cu numărul 15 a fost un browser spartan care a abandonat foarte multe dintre opţiunile tradiţionale cu care Opera îşi obişnuise utilizatorii. Noua versiune cu numărul 16 a fost lansată şi, chiar dacă este încă incompletă, este un pas în direcţia bună.

Sursa : go4it.ro
Cuvinte cheie : Browser Opera, WebKit

Comments are closed.