Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Opera 17

Opera 17, lansat în versiune finală

Opera 17 este disponibil în versiune finală, îmbunătăţită cu mai multe funcţii utile, cum ar fi suport pentru fixarea tab-urilor în interfaţă şi noi opţiuni pentru pagina de start.
Începând cu Opera 17 este posibilă păstrarea tab-urilor utile la îndemână folosind opţiunea Pin tab. Paginile fixate în acest mod rămân în bara de tab-uri sub forma unor miniaturi ce poartă logo-ul website-ului respectiv, fără a exista riscul de a le închide în mod accidental.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Opera 17, tab, interfata

Comments are closed.