Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

News Feed

Facebook Story Bump va promova lucrurile interesante dar încă necitite din News Feed

News Feed-ul Facebook este un loc unde informaţiile noi se adună într-un ritm atât de sus ţinut, încât compania susţine că un utilizator obişnuit este întâmpinat la fiecare autentificare de circa 1500 de actualizări. Compania a experimentat cu diverse tehnici pentru selectarea automată a conţinutului important, iar Story Bump, cea mai recentă dintre acestea, are ca scop aducerea sub ochii utilizatorilor a acelor noutăţi pe care aceştia nici măcar nu le-au văzut pentru că erau prea vechi, dar care sunt suficient de importante pentru că primesc încă Like-uri sau comentarii.

Sursa : go4it.ro
Cuvinte cheie: Facebook Story Bump, News Feed

Comments are closed.