Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
images

Va propunem solutii pentru realizarea si optimizarea de landing pages/mini site de prezentare, ce permite o crestere semnificativa a ratelor de conversie si reduce costurile de achizitie.

CONTACT

 

Landing pages, cunoscute si sub numele de pagini de destinatie, trebuie sa fie de cele multe ori special concepute cu foarte mare atentie si testate pentru o campanie eficienta.
Landing Page este pagina web pe care un utilizator este directionat atunci cand actioneaza un link.

  • Creare de mini-site

Mini-site web este o pagina web ce prezinta afacerea dvs., în câteva rânduri. Cu un design atractiv si optimizat SEO, un minisite va permite vizibilitate pe internet, la un cost mult mai mic in comparatie cu un site web conventional!

Un mini site este ideal pentru o companie mica ce doreste sa isi faca simtita prezenta in mediul online , cu ajutorul unui site web de mici dimensiuni insa avand un puternic impact vizual.
Astfel, un mini site reprezinta mijlocul ideal de a promova un mesaj de marketing clientilor tai. Avand un continut concentrat pe un produs sau concept, un mini site are un nivel de optimizare SEO ridicat, datorita densitatii mari a cuvintelor cheie.

  • Creare minisite de prezentare (minim 5 pagini); administrare si dezvoltare
  • Consultanta refacere website , intretinere si administrare site