Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft

Microsoft doreşte unificarea Windows Phone, Windows şi Xbox într-un unic ecosistem de aplicaţii

Microsoft a început să lucreze la interfaţa pe care o cunoaştem astăzi sub numele Modern UI încă din 2009, când a lansat defunctul player multimedia Zune HD. Acest prototip al interfeţei cu elemente grafice puternic conturate şi fonturi mari lizibile a evoluat în Windows Phone, a migrat pe Windows 8 şi Windows RT şi, mai nou, va ajunge şi pe consola Xbox One. O interfaţa comună nu este însă suficientă, Microsoft sugerând că va unifica şi platformele software şi aplicaţiile.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Microsoft, Windows Phone, Windows, Xbox

Comments are closed.