Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft renunta la una din versiunile Windows

Microsoft va renunţa la una dintre versiunile de Windows

Windows 8, Windows RT şi Windows Phone 8 formează un trio ce nu poate continua, spune Julie Larson-Green , vicepreşedintă a departamentului Devices and Studios din cadrul Microsoft.

În prezent, Microsoft oferă platforma Windows 8 în trei ediţii majore: Windows Phone 8 pentru smartphone, Windows 8 pentru dispozitive cu arhitectură X86 şi varianta Windows RT cu procesoare ARM.În ciuda diferenţelor fundamentale la nivel de arhitectură şi compatibilitate, ultimele două au fost promovate ca şi versiuni Windows echivalente,în speranţa că utilizatorii vor trece cu vederea neajunsurile platformei Windows RT, iar dezvoltatorii software vor lucra pentru creşterea bazei de aplicaţii compatibile. Din păcate lucrurile nu au stat deloc aşa, potenţialii cumpărători descoperind rapid hibele noului OS . Oficialii Microsoft par însă hotărâţi să renunţe definitiv la ediţia Windows RT, integrând principalele sale caracteristici cu platforma Windows Phone. Pe lângă eliminarea confuziei cu versiunea Windows 8.1 pentru PC, măsura va avea drept efect aducerea tabletelor şi telefoanelor cu sistem de operare Windows sub acelaşi ecosistem, având o bază comună de aplicaţii şi facilităţi.

Sursa: go4it.ro ,slashgear.com

Cuvinte cheie: Microsoft,Windows

Comments are closed.