Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft, amendată de Uniunea Europeană cu 561 milioane euro

Din cauza unor probleme de natură software apărute odată cu actualizarea Service Pack 1 pentru Windows 7, această opţiune pentru alegerea unui browser nu a fost însă afişată în intervalul mai 2011 – iulie 2012, Uniunea Europeană estimând numărul utilizatorilor afectaţi la circa 15 milioane. Această eroare a fost corectată, însă încălcarea unui angajament de o asemenea anvergură a determinat Uniunea Europeană să amendeze compania Microsoft cu suma de 561 de milioane.

Sursa :www.go4it.ro
Cuvinte cheie : Microsoft, Uniunea Europeană, Windows 7

Comments are closed.