Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
optimizare harr seo
7 metode de optimizare seo on page

Optimizarea on page este o etapa foarte importanta in procesul de promovare online. Va propunem cateva metode de optimizare site on page necesare pentru pozitionarea cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare :  1) Optimizarea continutului site-ului si verificarea densitatii cuvintelor cheie pentru fiecare pagina a site-ului

  2) Includerea cuvintelor cheie in titlu, maxim 60 de caracatere per titlu. Titlul este un element foarte important pentru optimizarea SEO.

  3) Optimizare Meta-tags, optimizare meta keywords si metadescription

  4) Link building – crearea unui sistem de link-uri interne in textul carora sa fie incluse cuvinte cheie, insa nu in mod abuziv.

  5) Creare Sitemap care sa contina lista tuturor url-urilor paginilor site-ului. Acest fisier va fi analizat de robotii motoarelor de cautare. Exista doua tipuri de sitemap : sitemap.xml vizibil pentru motoarele de cautare si harta site-ului vizibila pentru utilizatori.

  6) Optimizare titluri din continut. Trebuie sa stiti faptul ca principalul cuvant cheie sau principala fraza cheie dupa care este optimizata pagina trebuie sa fie prezenta in primul titlu la inceputul lui, iar acesta sa fie printre primele elemente din zona. Motoarele de cautare dau o importanta foarte mare acestor titluri.

  7) Testarea timpilor de load ai paginilor