Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
5 Solutii de Link Buildinglink

Pentru o campanie eficienta de link building, trebuie sa avem in vedere nu doar crearea unor link-uri bazate pe continut relevant ci si a unor link-uri care vin de la site-uri cu un PageRank mare. Link Building este o parte componenta foarte importanta in procesul de promovare web site. In lipsa acestor backlink-uri, site-ul nu este relevant pentru motoarele de cautare si nu va fi afisat in primele pagini la cautarea dupa cuvintele cheie. Pentru o campanie reusita de link building, sunt necesare strategii bine puse la punct astfel incat sa creeze link-uri relevante pentru continutul site-ului promovat.

Solutii eficiente de link building :

    1. Inscrierea in directoare web este o strategie de de promovare online mai veche, care inca are inca rezultate foarte bune. Inscrierea in directoarele romanesti si straine se poate face atat manual cat si automat si ajuta la cresterea vizibilitatii in motoarele de cautare. Pentru a obtine rezultate foarte bune, trebuie sa alegeti doar acele directoare functionale, cu Page Rank ridicat pe care le urmariti si verificati permanent.

    2. Publicarea de articole – este o tehnica clasica care va poate aduce linkuri de calitate si trafic pe site. Articolul trebuie sa fie original, relevant in care sa includeti linkuri catre site-ul dvs.

    3. Publicarea de comunicate de presa – Daca aveti un produs sau serviciu nou pe care vreti sa-l faceti cunoscut clientilor dvs, publicarea de comunicate de presa in siteurile de profil este o metoda eficienta. Atentie insa la prezentare produsului sau a serviciului.

    4. Inscriere in Dmoz – DMOZ este un excelent mod de a incepe inscrierea in directoare odata ce siteul tau a ajuns la maturitate, insa in majoritatea cazurilor aprobarea noului tau site va dura. E preferabil sa studiezi modul in care celelalte siteuri sunt inscrie si sa incerci sa te incadrezi in formatul de descriere impus de categorie.

    5. Link exchange – adaugarea unui link extern catre un alt site, care la randul lui adauga un link catre site-ul tau.