Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Google şi Facebook se aliază pentru reducerea costurilor de acces la internet

Google şi Facebook se aliază pentru reducerea costurilor de acces la internet

Chiar dacă este ceva banal pentru ţările dezvoltate, accesul la internet rămâne încă un lux pentru multe regiuni ale lumii, costurile asociate fiind de multe ori prea mari pentru a fi suportate de populaţie. Din fericire pentru rezolvarea acestei probleme există speranţe, date de un grup numit Alliance for Affordable Internet, compus din agenţii guvernamentale şi companii influente din industrie ca Facebook, Google, Microsoft, Intel şi Yahoo.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Google, Facebook, Microsoft

Comments are closed.