Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Google Maps

Google îmbunătăţeşte aplicaţia Maps, aducând noi funcţii pentru dispozitivele cu Android

Aplicaţia Google Maps pentru dispozitive cu Android a ajuns la o nouă versiune, ce include mai multe bug fix-uri, optimizări pentru stabilitate şi performanţă, dar şi câteva funcţii noi. Noua versiune Google Maps oferă acces mai rapid la funcţia de navigaţie şi îmbunătăţeşte modulul pentru inspectarea rutelor şi a traficului. Alte modificări au fost aduse funcţiei de căutare pentru locaţii de cazare, în sensul introducerii de informaţii sponsorizate în lista de rezultate, cum ar fi link-uri către pagini de unde putem face rezervări la hotelurile din apropiere.

Sursa : go4it.ro
Cuvinte cheie : Google Maps, optimizare, functie cautare

Comments are closed.