Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
Despre Google Dance

Optimizarea pentru motoarele de căutare este necesara daca va doriti un site cu trafic, un site vizibil in primele pagini ale motoarelor de cautare.
Pentru ca serviciile SEO să aduca cele mai bune rezultate este necesar ca cei care se ocupă de promovarea site-ului să tină cont de schimbările permanente pe care Google le face in algoritmul sau de căutare deoarece aceste schimbări pot avea efect asupra Page Rank-ului paginilor indexate.
Page-Rankul acestora poate creste sau poate scadea in functie de noul algoritm.

Datorita modificărilor făcute de Google in algoritmul de căutare, Page Rank-ul unui site poate scadea pentru câteva zile, dar acesta va reveni la nivelul initial, dacă site-ul are un index stabil pe o perioadă indelungata de timp.
Toate aceste update-uri periodice de algoritm poartă numele de Google Dance. Google Dance poate dura de la câteva ore pana la câteva săptămâni, însă este indicat ca site-urile să reducă la maximum serviciile SEO. În caz contrar, exista riscul unei penalizări din partea Google pentru supra-optimizare, lucru care poate duce la scăderea Page Rank-ului site-ului dvs

Nimeni nu poate garanta o anumită pozitie în lista de rezultate a motoarelor de căutare. Algoritmul Google fiind secret, specialistii SEO trebuie să mentină site-ul cât mai sus în paginile de rezutate a căutărilor, să nu piardă din Page Rank, in urma modificărilor aduse de algoritm sau a unui update al Google.
Google Dance s-a transformat în Panda Dance, odată cu lansarea update-ului Panda, care are ca scop penalizarea site-urilor cu continut de slabă calitate.