Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Google Chrome optiuni noi

Opţiuni noi pentru cei ce utilizează Google Chrome

Începând din această săptămână, toţi cei care folosesc versiunea desktop a browser-ului Google Chrome vor putea realiza căutări după imagini direct din pagină. În meniul care se deschide atunci când apăsaţi click dreapta pe imagine va fi disponibilă opţiunea „Search Google for this image”. Nu vă grăbiţi să verificaţi încă funcţia. Ea va fi oferită după un update al browser-ului. Nu putem spune că este o funcţie extrem de utilă, însă cei ce folosesc frecvent această căutare vor avea acces mai rapid la ea.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Google Chrome, Search Google

Comments are closed.