Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Google a anunţat propria versiune WebKit: Blink

De la lansarea sa în iunie 2001, WebKit a devenit treptat cel mai des utilizat motor de afişare pentru browserele Web. Implementat în Chrome, Safari şi, în curând, şi Opera, WebKit a devenit şi mai popular pe platformele mobile, acesta fiind motorul de afişare HTML implicit pe platformele iOS, Android, BlackBerry OS sau Symbian. Unul dintre cei mai puternici susţinători WebKit, Google, a anunţat că îşi va crea propria versiune de WebKit: Blink.

Sursa : www.go4it.ro
Cuvinte cheie : WebKit: Blink, Google, motorul afişare HTML

Comments are closed.