Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Gmail

O instanta judecatoreasca admite: Nu va asteptati la intimitate cu Gmail

O instanta judecatoreasca din SUA a hotarat ca cele 400 de milioane de oameni care au cont de mail pe Gmail nu trebuie sa spere la dreptul legitim la intimitate. In procesul pe care Google il are cu mai multi clienti deranjati de nerespectarea dreptului lor la intimitate, avocatii companiei au apelat la o decizie a unei instante din 1979 care arata ca persoanele care impartasesc informatii catre a treia parte nu trebuie sa se astepte ca ele sa ramana private.

Sursa : ziare.ro
Cuvinte cheie : cont Gmail, Google

Comments are closed.