Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Feedly anunţă schimbări importante înainte de închiderea Google Reader

Feedly a anunţat că, pe baza răspunsurilor primite de la utilizatori, a selectat cele mai des cerute modificări şi că acestea vor fi implementate în cursul acestui an. Printre noutăţile care-şi vor face loc în Feedly în lunile următoare se numără optimizarea performanţelor serviciului, un motor de căutare intern şi dispariţia extensiei necesare pentru acces, în prezent compatibilă doar cu browser-ele Chrome, Safari şi Firefox, în favoarea unei interfeţe Web standard.

Sursa : www.go4it.ro
Cuvinte cheie : Feedly, Google Reader, motor de căutare

Comments are closed.