Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Intrebari frecvente

Crearea unui site web, care incanta utilizatorul si corespunde viziunii Dvs. nu iese de sub bagheta magica a unui artist. Stim ca uneori este dificil sa ne dam seama ce dorim, de aceea suntem alaturi de dvs pentru a va ghida pas cu pas.
Va propunem raspunsurile la cele mai frecvente intrebari ale clientilor nostri :

Cum ne puteti contacta?

Pentru mai multe informatii despre serviciile si ofertele noastre, ne puteti contacta, fie completand formularul de contact, fie trimitandu-ne un email la moc.oes-rrah@eciffo.

In cat timp va raspundem?

Pentru a primi un raspuns cat mai rapid, va rugam sa ne contactati pe adresa de email sau prin formularul de contact. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

De cat timp este nevoie pentru a incepe proiectul ?

In general, planificam proiectele cu 4 saptamani inainte. O analiza a informatiilor si datelor pe care ni le-ati comunicat in formularul de contact este necesara pentru a va putea prezenta propunerile noastre. Vom discuta in detaliu ofertele pe care vi le-am propus pentru a o alege pe cea care se potriveste cel mai bine proiectului dvs.

De cat timp este nevoie pentru crearea site-ului ?

Un raspuns exact nu poate fi oferit, timpul variaza in functie de complexitatea proiectului, de rapiditatea cu care ne oferiti informatiile si detaliile legate de proiectul dvs, dar si de complexitatea site-ului web.

Cat costa un site web ?

Un raspuns exact la aceasta intrebare poate fi furnizat ulterior, totul depinde de detaliile proiectului dvs.
De exemplus : aveti nevoie de un site web HTML static, sau de un CMS (Content Management System) ca WordPress? Aveti nevoie doar de o tema personalizata WordPress, sau aveti nevoie sa dezvoltati toate paginile web interioare ? Vreti un site de 5 pagini sau de 50 de pagini ? Asadar, avem nevoie de detaliile legate de proiectul pe care vreti sa il demarati pentru a va putea propune oferta noastra.

Cum se realizeaza procesul de web design ?

Am definit sase etape principale in realizarea si dezvoltarea unui site web. De la colectarea informatiilor initiale, la crearea site-ului dvs si in final la mentenanta acestuia :

  • colectarea informatiilor
  • planificarea
  • crearea
  • dezvoltarea
  • testarea
  • mentenanta

Unde pot consulta site-ul web in dezvoltare ?

Va oferim acces la zona client, unde puteti vedea stadiul in care se afla site-ul dvs, dar mai ales ne puteti da sugestii si idei pentru dezvoltarea acestuia. Odata ce avem acordul dvs si plata sumei finale, deplasam site-ul din spatiul client pe server-ul web pentru a putea fi vizibil pentru toti internautii.

Ce metode de plata acceptati ?

Plata prin virament bancar, paypal .
Semnarea contractului si un avans de 50 % din suma totala, constituie momentul demararii proiectului.
Restul de 50 % se achita la finalizarea proiectului, inaintea transferarii pe serverul Dvs.

Alte intrebari?

Pentru orice alte intrebari suplimentare , nu ezitati sa ne contactati.
Vom raspunde solicitarilor Dvs.in cel mai scurt timp.

CONTACT