Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook pentru Windows 8.1

Aplicaţia Facebook pentru Windows 8.1 a fost lansată

Având o dimensiune de 11 MB, noua aplicaţie Facebook are o interfaţă asemănătoare cu cea a versiunii pentru iPad, oferind un ecran cu 3 panouri care oferă acces la diversele secţiuni ale site-ului si contului, la Timeline şi la lista de prieteni. Chiar dacă spaţiul de ecran nu este folosit chiar optim, deoarece aplicaţia foloseşte aceeaşi aranjare în pagină aerisită dar cam risipitoare văzută şi în versiunea pentru iOS, aceasta reprezintă un progres faţă de neergonomica utilizare în browser pe o tabletă.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie : aplicaţie Facebook, Windows 8.1

Comments are closed.