Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook modernizează butoanele Share şi Like

Facebook modernizează butoanele Share şi Like

Poziţionat la vedere pe aproape orice website, butonul Like este unul dintre elementele inconfundabile pe care le asociem cu reţeaua Facebook. Introdus pentru prima dată în anul 2010 şi ajuns între timp să fie vizualizat în medie de 22 miliarde ori în fiecare zi, butonul Like este pe cale să fie modernizat, căpătând un aspect mai bine armonizat cu stilul vizual adoptat pentru restul reţelei.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Facebook, butoanele Share Like

Comments are closed.