Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook Graph Search

Facebook extinde funcţia Graph Search cu optiuni pentru căutarea în comentarii şi mesaje de status

Facebook este pe cale să aplice primul upgrade major pentru motorul Graph Search, de natură să-i îmbunătăţească substanţial funcţionalitatea şi opţiunile disponibile pentru căutări.Varianta Graph Search actualizată, aflată deja în curs de aplicare şi disponibilă în curând pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare, permite acestora să iniţieze căutări pentru orice s-a scris despre ei până acum, cu condiţia ca mesajele de status şi comentariile să fie vizibile pentru ei.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Graph Search, Facebook

Comments are closed.