Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook 6.6

Facebook 6.6 pentru iOS permite editarea textului şi inserarea imaginilor în comentarii

După ce a lansat prima versiune a aplicaţiei sale pentru mediul Modern UI din Windows 8.1, Facebook a lansat şi versiunea 6.6 a aplicaţiei sale pentru platforma iOS, aceasta actualizând lista de opţiuni cu noutăţile care au fost introduse în interfaţa Web în ultima perioadă de timp. Cea mai utilă opţiune este posibilitatea editării articolelor şi comentariilor pentru corectarea greşelilor de scriere sau a altor lucruri nedorite scrise acolo, opţiune care a fost introdusă în interfaţa Web acum ceva timp.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Facebook, Wimdows 8, interfata web

Comments are closed.