Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook

Facebook ar putea înregistra mişcările cursorului pe ecran, servind în schimb reclame personalizate

Oficialii Facebook iau în considerare extinderea setului de date colectate de la utilizatori prin înregistrarea mişcărilor făcute din cursor. Datele obţinute ar urma să servească la o mai bună analiză a modului şi durata de timp în care utilizatorii interacţionează cu anumite porţiuni din ecran, sau dacă newsfeed-ul este vizibil pe ecranul telefonului mobil într-un moment anume.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie: Facebook, utilizatori Facebook

Comments are closed.