Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Campania de Email Marketing

Email-ul a devenit una din cele mai raspandite metode de comunicare disponibile. Astfel, email marketing a devenit de asemenea una din cele mai importante metode de promovare.

Pentru o campanie de Email Marketing de succes avem nevoie de personalizarea continutului si a ofertelor care variaza in functie de variabilele bazei de date si depind in special de preferintele dvs.

Beneficiile unei campanii de Email Marketing :

1. Costuri reduse – in comparatie cu o campanie de direct mail care implica mult mai multe costuri, campania de email marketing este mult mai ieftina.

2. Personalizare si eficienta – intr-o campanie de email marketing, va puteti alege lista abonatilor si puteti personaliza fiecare mesaj. Studiile au aratat ca oamenii prefera sa fie informati despre produse si servicii prin email, decat prin orice alt mijloc de comunicare. S-a dovedit ca email marketing este o metoda eficienta de a genera trafic pe site.

3. Rezultate foarte rapide – Majoritatea utilizatorilor de internet isi verifica mail-ul cel putin o data pe zi. Astfel, email-uile aduc rezultate rapide, in comparatie cu alte mijloace de informare, rezultatele sunt mult mai rapide si impresionante.

4. Newsletter-ul este o metoda foarte eficienta care va ajuta sa consolidati imaginea companiei dvs ca si brand, incurajand clientii sa revina pe site si dezvoltand in acelasi timp cu acestia o relatie foarte puternica.