Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------
Importanta cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt foarte importante pentru optimizarea unui site pentru motoarele de cautare.

Ce sunt cuvintele cheie?

Cuvintele cheie sunt foarte importante pentru motoarelor de cautare. Ele sunt cele care il determina pe acesta sa descopere continutul siteului. Cu cat avem mai multe cuvinte cheie pertinente, cu atat atragem atentia unui spider al motoarelor de cautare, care la randul lui va trimite mai multe informatii catre motorul de cautare. Pozitionarea unui site creste atunci cand motorul de cautare primeste multe informatii despre acesta.

Cum alegem cuvintele cheie?

Alegerea cuvintelor cheie nu este un proces atat de complicat. Pentru a alege cele mai bune cuvinte cheie, trebuie sa respectam cateva etape :

    1. Prima etapa este aceea de a determina tematica siteul. Care este scopul siteului? Care este publicul tinta ? Raspunsul la aceste intrebari ne vor indruma mai departe.

    2. Dupa ce am determinat cu exactitate despre ce este vorba in site, putem alege cuvintele cheie pe care le putem folosi. Daca avem un site de piese auto, vom alege cuvintele cheie relevante pentru aceasta nisa. Ideea e sa ne concentram pe o anumita nisa si sa incercam sa cream cuvinte cheie bazate pe aceasta. In acest fel vei avea cuvinte cheie legitime care sunt relevante. Putem verifica si pe Google sa vedem ce cuvinte cheie sunt folosite cel mai des si care sunt folosite mai putin.

    3. Acum putem crea o lista de 5-10 cuvinte cheie bazate pe selectia ta. Pentru fiecare pagina de continut trebuie sa alegem un cuvant cheie sau expresie relevanta. Acest cuvant sau expresie cheie va trebui folosit pe parcursul intregii pagini. Daca vom folosi cuvinte sau expresii cheie diferite pentru fiecare pagina, asta va diversifica siteul si va impiedica aglomerarea de cuvinte cheie. Vom imbunatatii pozitionarile site-ului in motoarele de cautare, prin folosirea de cuvinte cheie diferite.