Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Conexiune Wireless

Cea mai rapidă conexiune wireless dezvoltată până acum: 100 Gbps

În luna mai a acestui an, cercetătorii din cadrul Karlsruhe Institute for Technology au anunţat testarea cu succes a unei legături wireless cu o lăţime de bandă de 40 Gbps. Experimentele au continuat, iar cercetătorii germani au anunţat acum un nou record : 100 Gbps. În prezent, standardul wireless cel mai des întâlnit este 802.11n, care oferă viteze de până la 450 Mbps, iar noul 802.11ac, care este disponibil în implementări care oferă rate de transfer de 867 Mbps, promite să ajungă într-o bună zi la 6,77 Gbps.

Sursa: go4it.ro
Cuvinte cheie : conexiune wireless

Comments are closed.