Promovare online/Creare site/Servicii web/Web design/Publicitate online/Marketing online/SEO

Promoveaza afacerea ta ONLINE!

Promovarea online te ajuta sa iesi in evidenta, sa faci oamenii sa constientizeze cine esti si cu ce te ocupi. Pentru ca un brand sa ajunga in atentia publicului, este nevoie de multa munca. Prin intermediul serviciilor de promovare online, te ajutam sa devii vizbil pentru potentialii clienti.

Servicii web

Webdesign - Atractiv, functional si creativ!

Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist. Un site orientat spre utilizator, un webdesign atractiv, o navigare intuitiva si eleganta, este poarta de acces catre noi oportunituni de afaceri. Alege servicii de inalta calitate pentru proiectul tau!

Creare Web Site

Solutia ta pentru publicitate si marketing online!

In mediul online canalele de comunicare evolueaza in functie de tendintele momentului. Noi cream strategii inteligente care te ajuta sa transmiti publicului obiectiv informatia ta. Iti oferim servicii SEO complete pentru un website competitiv, cu functionalitati multiple, ce va inspira credibilitate, profesionalism si calitate. Afacerea ta are nevoie de o imagine profesionista in mediul online! Fii activ online !

Promovare Website

---------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------

Android KitKat

Google a lansat sistemul Android KitKat

Google a lansat sistemul de operare Android 4.4 KitKat, in aceeasi zi in care noul smartphone al companiei, Nexus 5, a ajuns pe piata din Statele Unite ale Americii.Nu doar posesorii de Nexus 5 vor avea insa acces la cel mai nou sistem de operare al Google, ci si cei ai Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10, Samsung Galaxy S4 si HTC One Google Play, in urmatoarele saptamani.

Sursa : ziare.ro
Cuvinte cheie : Google, Android KitKat, Nexus 5

Comments are closed.